4gamers.be

Vanavond Mirror's Edge 2, Dead Rising 3 en Prince of Persia?

Door Jay, 10-06-2013 16:53, bron: neogaf

De grote E3-persconferenties zijn slechts enkele uurtjes van ons verwijderd en dus is het opletten geblazen voor lekken en geruchten. Die zijn er natuurlijk in overvloed, maar vele geruchten hebben absoluut geen grond onder zich en zulke geruchten posten we hier meestal dan ook niet. Dat we dit volgende gerucht wel posten, wil dan ook zeggen dat er wel degelijk een reden is om aan te nemen dat er een kern van waarheid in zou kunnen zitten, en die reden heeft alles te maken met de persoon die de geruchten brengt. De boodschapper van dienst is namelijk een NeoGAF-lid dat erom bekend staat uit het niets op te duiken en informatie te geven, die heel vaak correct blijkt te zijn.

De persoon in kwestie stelt nu dat we op de E3-persconferentie van Microsoft onder meer Mirror's Edge 2, Dead Rising 3 en "Prince of Persia" te zien zouden krijgen. Ook zou Capcom op de conferentie van Microsoft over de brug komen met exclusieve DLC. Ook bevestigt deze bron een eerder gerucht, namelijk dat Microsoft ontwikkelaars ervan probeert te overtuigen om de PS4-versies van hun games niet actief te vermelden, en het dus enkel over Xbox One te hebben. Hoe dan ook blijven het natuurlijk allemaal geruchten, maar de bron in kwestie heeft wel een reputatie.

Mirror's Edge screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.