4gamers.be

Season pass bevestigd voor Killer Instinct

Door Jay, 18-06-2013 14:34, bron: vg247

De terugkeer van Killer Instinct is niet onopgemerkt voorbijgegaan, al is het natuurlijk de vraag of het spel aan de verwachtingen zal kunnen voldoen. Het vechtspel zal alleszins free-to-play zijn voor Xbox One, tenminste tot op zekere hoogte. Iedereen zal namelijk gratis met Jago aan de slag kunnen, maar voor andere personages zal betaald moeten worden. Tijdens een interview is nu evenwel bevestigd dat er ook een season pass zal komen die je alle content met een korting oplevert. Een prijs werd nog niet genoemd.

Producer Torin Retting vertelde verder dat Killer Instinct bewust een wat kleiner aantal personages heeft.  "De meeste vechtspellen die verschijnen zijn disc-based games waar je een grote cast van geweldige personages krijgt, maar het is een reusachtige cast. Sommige games hebben 30, 40 of zelfs 50 personages. En in realiteit spelen de meeste spelers niet met zoveel personages. Je hebt maar zoveel tijd om goed te worden met zoveel personages. Dus dat wilden we in overweging nemen en de game releasen op zo'n manier die dat in overweging nam en spelers toeliet om de game te spelen op het niveau dat zij het willen spelen."

Killer Instinct screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.