4gamers.be

Xbox One kan QR-codes scannen in plaats van codes in te typen

Door papfles, 02-07-2013 08:32

Wie geregeld eens een voucher moet intypen op PS3, Xbox 360 of op een tablet, zal het wel herkennen dat de code soms mislukt omdat je toevallig iets vergeten bent, iets dubbel hebt getypt of een fout hebt gemaakt. Bij de Xbox One is er echter ook een ander systeem mogelijk, want het toestel is in staat om QR-codes te herkennen.

Microsoft bevestigde dat de bijgeleverde Kinect in staat is om deze code te lezen en je dus tijd te besparen op dat vlak. Het feit dat het potentieel er is, wil echter niet zeggen dat het ook daadwerkelijk wordt gebruikt, al lijkt het wel bizar om het te negeren als het daadwerkelijk een voordeel biedt. De onderstaande afbeelding werd gemaakt om de ergernis met codes aan te duiden en Microsoft reageerde erop door te bevestigen dat het mogelijk is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.