4gamers.be

Moderne setting Assassin's Creed IV is 3-5 uur lang en optioneel

Door Jay, 08-10-2013 16:07, bron: blog

In Assassin's Creed IV: Black Flag zal het grootste deel van de game zich natuurlijk weer afspelen in het historische luik, waarin je je deze keer als piraat onder de piraten bevindt, maar daarnaast heeft ook de hedendaagse setting weer een plaats gekregen. Daarin speel je een werknemer van Abstergo. Ubisoft heeft nu te kennen gegeven dat die moderne setting goed is voor zo'n 3 tot 5 uur speelplezier. Ubisoft beseft echter dat niet iedereen fan is van dit luik, en dus is veel ervan optioneel.

"Je moet het niet leuk vinden," vertelt game director Ashraf Ismail, "maar het is deel van het merk. Voor de mensen die van de moderne setting houden en er grote fan van zijn hebben we er veel fan service in gestopt en veel leuke, optionele content. Je kan kiezen of je het wil of niet."

Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.