4gamers.be

Ontwikkelaar Silent Hill: Shattered Memories werkt aan next-gen games

Door Jay, 12-10-2013 00:00, bron: videogamer

Climax Studios, de ontwikkelaar die we vermoedelijk het beste kennen van Silent Hill: Shattered Memories, heeft verschillende next-gen titels in de maak. Tijdens een interview vermeldde CEO Simon Gardner dat men aan twee PS4-games werkt en aan één Xbox One-game, maar meer details kon hij niet geven. Het is dus niet geweten voor welke uitgevers de games precies zijn en ook over de aard ervan is niets geweten. In het verleden werkte Climax al uitvoerig samen met Konami en Sony, en er deden een tijdje geruchten de ronde dat de studio werkte aan een Prince of Persia-achtige game en een nieuw horror IP.

Silent Hill: Shattered Memories screenshot

Silent Hill: Shattered Memories

  • Release: 26/02/2010
  • Ontwikkelaar: Konami
  • Uitgever: Konami Digital Entertainment GmbH

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.