4gamers.be

Aandelen Ubisoft lijden onder uitstel en tegenvallende verkoop

Door Jay, 17-10-2013 00:11, bron: gamespot

Ubisoft heeft het dezer dagen niet makkelijk. Na het uitstel van Watch_Dogs kwam ook het uitstel van The Crew, waarna minder inkomsten verwacht werden en zelfs een algemeen verlies in plaats van winst. Het slechte nieuws werd nog wat aangedikt door de tegenvallende prestaties van Splinter Cell: Blacklist en Rayman Legends. Dit alles heeft uiteraard een impact op beleggers, wat te zien is op de beurs.

De aandelen van Ubisoft verliezen waarde, al is het de vraag hoeveel precies. Op een bepaald moment zou de waarde van de aandelen met 32% gedaald zijn, maar later werd dit nog teruggebracht naar 22%, wat natuurlijk nog steeds aanzienlijk is. Woelige dagen voor Ubisoft dus, waar CEO Yves Guillemot nog eens benadrukt dat het het doel van de uitgever is om de volgende generatie te winnen.

Watch Dogs screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.