4gamers.be

The Witcher-franchise haalt kaap van 6 miljoen

Door Jay, 25-10-2013 14:03

De The Witcher-franchise blaast intussen al 6 kaarsjes uit en het is dan ook mooi meegenomen dat van de games in totaal al 6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Dat liet CD Projekt RED vol trots weten.

"CD Projekt RED is gebouwd op het idee dat het altijd de moeite waard is om gamers meer te geven," vertelt Adam Badowski, hoofd van de studio. "Sinds het prille begin van onze reis hebben we gezien dat de benadering van het het uitnodigen van spelers in een dialoog met de ontwikkelaar heel belangrijk is en de - soms zelfvernietigende - zakelijke kant van games door elkaar kan schudden. We hopen dat jullie de komende jaren bij ons blijven en we zullen samen blijven doorgaan met deze veranderingen."

De eerste The Witcher verscheen in 2007, gevolgd door The Witcher: Enhanced Edition in 2008. In de lente van 2011 verscheen The Witcher 2: Assassins of Kings, waarna een jaar later de game ook op Xbox 360 verscheen. Volgend jaar kunnen we normaal aan de slag met The Witcher 3: Wild Hunt.

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.