4gamers.be

De achterkant van Battlefield 4 richt pijlen op Call of Duty: Ghosts

Door Jay, 29-10-2013 20:01

Dit jaar lijken EA en DICE meer dan ooit de strijd te willen aangaan met de nieuwe Call of Duty, ook al wordt tijdens interviews regelmatig gezegd dat men niet naar de andere partij kijkt. De laatste tijd lijkt de marketing rond Battlefield 4 echter steeds nadrukkelijker de pijlen te richten op Call of Duty: Ghosts, onder meer via een trailer die een quote bevat van website IGN die stelt dat Call of Duty: Ghosts verbleekt naast Battlefield 4 en Frostbite 3.

Dat quotes van de pers gebruikt worden in een trailer, is natuurlijk niets nieuws, maar dat een quote gebruikt wordt die een concurrent rechtstreeks viseert, is toch nog niet vaak gebeurd. Bovendien gaat het nog verder, want diezelfde quote is ook terug te vinden op de achterkant van de retailverpakking van Battlefield 4, zoals te zien is op onderstaande foto. Goede en correcte marketing of eerder wat zielig? Laat het gerust weten in de comments.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.