4gamers.be

Call of Duty: Ghosts-patch verlaagt benodigde RAM-geheugen

Door papfles, 19-11-2013 14:56

Wie de pc-versie van Call of Duty: Ghosts wilde spelen, had behoorlijk wat RAM-geheugen nodig om het spel vlot te laten rondhuppelen. Zes GB RAM was noodzakelijk, maar dat is ondertussen ook al achterhaald. De nieuwste patch voor het spel, zo'n 400 MB groot, heeft immers ook wat liggen schuiven met de benodigde zaken. Zo heb je nu nog maar 4GB RAM nodig, al is dat niet het enige waar de patch voor zorgt. Zo zijn er ook eSports-regels toegevoegd aan het spel en is er ook een Broadcaster Mode toegevoegd. De volledige patch notes moeten nog worden vrijgegeven door Infinity Ward.

Call of Duty: Ghosts screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.