4gamers.be

"Volgende Halo-avontuur begint zeker in 2014"

Door papfles, 07-01-2014 00:09

Eén van de kleppers die gegarandeerd heel wat Xbox One-consoles aan de man zal brengen, is Halo. Tijdens de aankondiging werd er al heel wat over deze franchise gezegd, al ging dat niet altijd over de gamereeks op zich. Toch werden we huiswaarts gestuurd met teasend nieuws over een nieuwe Halo-game.

Blijkbaar heeft de Halo-titel voor Xbox One nog altijd geen definitieve naam gekregen, waardoor de titel ook niet werd opgenomen in communicatie van Xbox Wire (een Xbox-nieuwskanaal zoals de PlayStation Blog voor Sony). Om mensen gerust te stellen ging Rob Semsey, senior PR manager voor Halo en Forza, op Twitter zeggen dat het volgende Halo-avontuur sowieso in 2014 zal beginnen. Daarmee zegt hij op zich niet openlijk dat het gaat om de Xbox One-game, maar logica dicteert dat het daar wel over gaat.

Halo screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.