4gamers.be

The Division pas in 2015?

Door Jay, 07-01-2014 13:19, bron: gamereactor

Aanvankelijk leek het de bedoeling van Ubisoft om The Division dit jaar uit te brengen, maar een anonieme bron binnen Ubisoft Massive zou zo zijn twijfels hebben over de haalbaarheid daarvan. Deze bron kunnen we zelf jammer genoeg niet verifiëren, dus de nodige voorzichtigheid is hoe dan ook op zijn plaats.

Volgens de bron in kwestie, die met website GameReactor sprak, zou de engine van de game al goed werken, zij het nog niet optimaal. Men heeft dus de basis, maar de feitelijke ontwikkeling van de game dan weer zou eigenlijk nog niet eens begonnen zijn. Volgens de bron is een release in 2014 dan ook lachwekkend en haast onmogelijk. "We hebben nooit de tijd om The Division dit jaar uit te brengen," klinkt het. "Dit is een groot project en we hebben nog een heel eind te gaan."

Op basis van wat de bron meldt, ziet het er dus naar uit dat we The Division pas ten vroegste in 2015 mogen verwachten.

Tom Clancy's The Division screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.