4gamers.be

Castlevania developer werkt aan game voor pc, PS4 en Xbox One

Door Jay, 10-01-2014 11:16, bron: playerattack

Ontwikkelaar MercurySteam legt momenteel de laatste hand aan Castlevania: Lords of Shadow 2 en vorig jaar al vertelde producer David Cox dat dit de laatste Castlevania voor de studio zou zijn. Dat het tijd was voor iets nieuws, dat wisten we dus al, en nu heeft Cox tijdens een interview ook bevestigd dat er al aan iets nieuws gewerkt wordt. MercurySteam werkt namelijk aan een nieuwe game voor pc, PS4 en Xbox One en blijkbaar is het "compleet anders" dan Castlevania.

Meer details gaf Cox niet, maar hij zei wel duidelijk dat we de game in kwestie niet op Wii U moeten verwachten. Ook vertelde hij nog dat MercurySteam met veel "echt coole ideeën" speelt, waaronder zaken die uiteindelijk niet in de Lords of Shadow-reeks zijn geraakt.

Castlevania: Lords of Shadow 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.