4gamers.be

2K Tsjechië herstructureert, ontwikkeling Mafia III verhuisd?

Door Jay, 10-01-2014 11:33, bron: eurogamer

De Tsjechische versie van Eurogamer heeft van bronnen vernomen dat er grote veranderingen staan te gebeuren bij 2K Tsjechië. Zo zou het hoofdkantoor in Praag, waar vermoedelijk Mafia III wordt ontwikkeld, over enkele maanden gesloten worden. Er zouden ontslagen vallen en een deel van het personeel zou naar het tweede 2K-kantoor, in Brno, verhuizen.

Voorts zouden tien belangrijke ontwikkelaars van 2K Tsjechië zijn overgeplaatst naar de hoofdkantoren van 2K in Navato (Calofornië, VS). Eurogamer vraagt zich luidop af of dit betekent dat de ontwikkeling van Mafia III misschien naar de VS is verhuisd. Sowieso ziet het er wel naar uit dat Mafia III wat langer op zich laat wachten dan aanvankelijk de bedoeling zou zijn. In de zomer van 2012 dook het gerucht op dat Mafia III een launch game voor PS4 en Xbox One zou zijn, maar door een eerdere herstructurering zou dat doel niet gehaald geweest zijn en nu zou de nieuwe herstructurering opnieuw roet in het eten kunnen gooien. Officieel is Mafia III trouwens niet bevestigd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.