4gamers.be

Achievements Dead Rising 3 geven meer info over DLC

Door Jay, 27-01-2014 15:34

De Achievements van Dead Rising 3 hebben een update gekregen en die onthullen wat meer info over aankomende DLC voor het spel. Zo zijn er bij elk DLC pack afbeeldingen verschenen, die vermoedelijk de hoofdrolspeler van elke DLC tonen. Voor de zekerheid waarschuwen we voor spoilers.

Naast Operation Broken Eagle, dat al verschenen is, staan er nog drie DLC packs op de planning als onderdeel van de Season Pass. In Chaos Rising zou Hunter, de leider van de motorbende, de hoofdrol spelen, terwijl de "illegale" Angel zou schitteren in Fallen Angel. In The Last Angel dan weer zou een voorlopig nog onbekende ZDC-agent de protagonist zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.