4gamers.be

Nieuwe Skylanders zal "innovatief" zijn

Door papfles, 20-02-2014 08:46, bron: nintendoeverything

Skylanders is een bijzonder lucratieve franchise voor Activision en weet zich ook staande te houden, ondanks de aanwezigheid van Disney Infinity. Vorig jaar konden we onze poppetjes uitwisselen of samensmelten, maar Activision belooft dat de volgende versie van Skylanders "behoorlijk interessant zal zijn, innovatief".

Men vindt immers dat innovatie ervoor zorgt dat de Skylanders-franchise blijft gaan. "Als je naar franchises kijkt die lang succesvol blijven, dan is het omdat ze voortdurend innoveren. Zo geven ze de kinderen en de gamers iets om enthousiast over te zijn en het doet hen gokken over wat er nieuw zal zijn en daardoor komen ze steeds terug. Dat is de focus voor de Skylanders-franchise", zegt Activision. Binnen een paar maanden zouden we de nieuwe Skylanders-franchise moeten zien. Ondertussen zal Activision de huidige versie blijven uitbouwen.

Skylanders: Swap Force screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.