4gamers.be

Chief Product Officer van Xbox verlaat Microsoft

Door Jay, 18-03-2014 09:50

Microsoft heeft bevestigd dat Marc Whitten, Chief Product Officer van Xbox, het bedrijf verlaat en dezelfde rol op zich zal nemen bij Sonos, een bedrijf dat zich bezighoudt met draadloze audioapparaten. Whitten kwam in 2000 bij het Xbox-team, waar hij een belangrijke rol speelde tijdens de drie Xbox-generaties. Hij hielp onder meer bij het uitbouwen van de Xbox Live community.

Bij Microsoft is men vol lof over het werk van Whitten en wenst men hem het beste. Whitten zelf spreekt over een moeilijke beslissing, maar hij is er van overtuigd dat de beste dagen van Xbox nog moeten komen en heeft alle vertrouwen in het getalenteerde team dat Xbox nu leidt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.