4gamers.be

Platformspecifieke MGS 5: Ground Zeroes DLC voor iedereen

Door papfles, 24-04-2014 17:32, bron: eurogamer

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes was niet enkel behoorlijk kort, maar had ook een aantal missies die je enkel kon spelen op een welbepaald platform. Déjà Vu was enkel voor PlayStation, terwijl Raiden Jamais Vu voor Xbox was. Daar komt echter binnenkort een einde aan, want deze missies zullen dan vrijgegeven worden voor de andere platformen, zodat iedereen er van kan genieten. De update zal gratis binnen te halen zijn, maar het is nog niet bevestigd op welke dag dat zal gebeuren. In Japan is dat op 1 mei, maar het is wachten op bevestiging of dit ook zo is voor Europa. Dit lijkt trouwens ook het belangrijke nieuws te zijn dat gisteren door Kojima werd geteased.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.