4gamers.be

Microsoft wil voorraad Xbox One-consoles afbouwen

Door Jay, 25-04-2014 17:20, bron: vg247

Tijdens een gesprek met investeerders afgelopen nacht heeft Amy Wood, CFO van Microsoft, gezegd dat het bedrijf plannen heeft om de voorraad Xbox One-consoles af te bouwen. Dit doet vermoeden dat Microsoft een hoop meer consoles in voorraad heeft dan dat het naar retailers kan sturen, waardoor de voorraad uiteindelijk blijft groeien, wat uiteindelijk onnodige kosten met zich meebrengt.

Hoe Microsoft precies van plan is om de voorraad af te bouwen, is nog niet bekend, maar vaak wordt bij dergelijke operaties de productie vertraagd of gestopt. Op die manier zal de voorraad vanzelf verminderen en kan de productie weer op gang getrokken worden indien nodig. Andere opties zijn een prijsdaling of nieuwe marketingstrategie. Normaal hebben dergelijke operaties ook een positief effect op de financiële gezondheid van een bedrijf.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.