4gamers.be

CD projekt RED belooft geen uitstel meer voor The Witcher 3

Door Jay, 15-05-2014 18:08, bron: eurogamer

Aanvankelijk zou The Witcher 3: Wild Hunt komende herfst verschijnen, maar onlangs werd de game uitgesteld naar februari 2015. Jammer natuurlijk, maar bij CD Projekt RED zullen ze de extra tijd goed benutten. Positief is alleszins dat ze niet van plan zijn om de game nog eens uit te stellen. Marcin Iwinski, mede-oprichter van CD Projekt RED, zei dat als de studio nog meer tijd nodig zou hebben, dat men die dan wel ineens zou hebben genomen bij het eerste uitstel en de game dus meteen nog verder naar achteren zou hebben geduwd.

"Dit is niet onze eerste game," vertelt Iwinski, "we zijn geen newbies. Het is niet zo dat we uitstellen en blijven uitstellen. Als we meer tijd nodig hadden zouden we wel zeggen dat we de game niet in februari, maar bijvoorbeeld in juni uitbrengen. We hebben de beslissing echter genomen op het moment dat we in staat waren om te beoordelen hoeveel tijd nodig was, en we hebben het goed gepland en zo is het goed voor ons. Geen uitstel meer dus."

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.