4gamers.be

CD Projekt: "1080p-gedoe is PR-praat"

Door papfles, 16-05-2014 08:51, bron: eurogamer

CD Projekt lijkt niet meteen onder de indruk te zijn van de hele 720p vs 1080p discussie die er momenteel woedt. Zo heeft men de studio ook gevraagd hoe het op dat vlak zat met The Witcher 3: Wild Hunt en men leek daar niet meteen op te letten. "We zijn nog steeds bezig om de consoles uit te persen en Microsoft helpt ons daar nu mee. Of het nu 720p of 1080p wordt, daar hebben we ook in de studio al over gesproken", zegt de mede-oprichter.

"We hadden er een debat over in de studio en vroegen het aan onze technisch ingestelde mensen over hoe het net werkt. Zij lieten dan een aantal ingewikkelde grafiekjes zien waaruit bleek dat als mijn scherm een bepaalde grootte had en ik op 1 of 2 meter zat, dat ik het verschil misschien kon zien", zei hij. "Het is meer PR-praat, wat op dit moment heel belangrijk is voor Sony. Ze gebruiken het uiteraard [in hun voordeel]."

Zelf zegt CD Projekt dat het verschil tussen de PS4- en Xbox One-versie minimaal zal zijn bij The Witcher 3, maar men liet wel vallen dat als blijkt dat één console iets beters kan dan de andere, dat men dat ook gewoon zou gebruiken. In elk geval is het nog even wachten, aangezien het spel naar 2015 werd uitgesteld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.