4gamers.be

Halo 5: Guardians aangekondigd voor herfst 2015

Door Jay, 16-05-2014 12:36

Dat er een nieuwe Halo zit aan te komen voor de Xbox One, dat wisten we natuurlijk al, maar veel meer dan dat werd nog niet geteased. Nu hebben Microsoft en 343 Industries echter wat meer info naar buiten gebracht. De nieuwe game heet Halo 5: Guardians en zal in de herfst van 2015 verschijnen voor Xbox One. Er wordt gesproken van een "massive" en "exciting" project.

Volgens 343 Industries is Halo 5: Guardians een grotere onderneming dan Halo 4, zowel wat de schaal en de content van de game betreft als de technologie waarmee de game gemaakt wordt. Voor de nieuwe Halo wordt namelijk gebruik gemaakt van een gloednieuwe engine die de hardware van de Xbox One optimaal kan benutten om zo een ervaring te leveren die de naam next-gen waardig is.

Verder werd nog vermeld dat de Halo tv-serie van Steven Spielberg ook in 2015 zou verschijnen, maar dat de "reis" al in 2014 begint. Dit hebben Microsoft en 343 Industries eerder al gezegd, maar vooralsnog blijft het gissen naar wat er precies mee bedoeld wordt. Tijdens E3 zouden we meer info krijgen, en intussen wordt er natuurlijk druk gespeculeerd over een remake van eerdere Halo-games, waar eerder al geruchten over opdoken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.