4gamers.be

Perfect World werkt aan drie projecten voor Xbox One

Door Jay, 25-06-2014 00:02, bron: venturebeat

De Chinese uitgever Perfect World hoopt bij de eerste studio's te zijn om games te leveren voor de Xbox One wanneer de console in september in China wordt gelanceerd. Momenteel zijn drie studio's van Perfect World bezig met projecten voor de Xbox One, en daarbij gaat het niet enkel om Chinese studio's.

Om welke projecten het precies gaat, is niet bekend, maar bij Perfect World zien ze de komst van de Xbox One wel als een belangrijke stap. De Chinese markt wordt immers groter en zal zich nu ook meer op consoles gaan richten, wat maakt dat Chinese games ook makkelijker buiten China zelf zullen verschijnen. Naast Chinese games zouden dan ook Chinese verdienmodellen internationaler worden.

4Gamers screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.