4gamers.be

Microsoft werkt aan nieuwe projectlijn in Halo-universum

Door Jay, 30-06-2014 11:39

Microsoft heeft een vacature online geplaatst waaruit blijkt dat men op zoek is naar een senior producer die kan helpen bij het ontwikkelen van een "nieuwe projectlijn in het Halo-universum". Veel meer info is er jammer genoeg niet, al wordt wel nog gezegd dat het om een of meerdere games gaat.

Het meest waarschijnlijke scenario is dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Halo spin-off, zoals Halo Wars of Halo: Spartan Assault. Misschien heeft deze vacature ook iets te maken met een eerdere vacature waaruit bleek dat men op zoek was naar een Franchise Business Manager voor Halo, waarbij er sprake was van de ontwikkeling van nieuwe "companion games".

Halo: Spartan Assault screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.