4gamers.be

Cuphead is voor 40 % klaar

Door papfles, 08-07-2014 00:06

Cuphead is een opvallende verschijning, mede doordat het spel er qua graphics eigenlijk stokoud uitziet. De stijl is immers gelijkend aan dat van een cartoon uit de Disneystal van de jaren dertig. Ondanks het feit dat zijn grafische vormgeving ontleent aan de klassiekers van Walt, zal de gameplay toch iets minder bij de oude tekenfilms passen, want het is een shooter. 

Qua ontwikkeling is het spel al sinds 2010 in ontwikkeling, al werd de daadwerkelijke ontwikkeling pas op gang getrokken in 2013. Ondertussen heeft men zowat 40 % van het spel afgewerkt qua art, met gameplay-ontwikkeling kort op de hielen van de art. Dat zou in se willen zeggen dat men nog een stevige spurt mag vervolledigen, want het spel staat op dit moment gepland voor het einde van 2014, zowel op Xbox One als op pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.