4gamers.be

Game Mania: 20% van Xbox One pre-orders zonder Kinect

Door papfles, 22-07-2014 17:05

De aankondiging van een Kinectloze Xbox One moet de verkoopscijfers omhoog drijven en zou ook een duw in de rug moeten zijn voor de pre-orders van landen waarin de Xbox One nog niet officieel is verschenen. We legden ons oor te luister bij Game Mania, de grootste gameketen van België, om inzage te krijgen op de impact van de Kinectloze Xbox One, die ook nog eens 100 euro goedkoper is.

Bij Game Mania is men volop bezig om alle pre-orders af te lopen om hen de vraag te stellen of ze bij hun versie met Kinect wensen te blijven of dat ze eventueel willen overschakelen naar een versie zonder Kinect. De grote meerderheid daarvan lijkt te kiezen voor hun oorspronkelijke bestelling en blijft dus bij Kinect. Toch is de impact van de Kinectloze Xbox One al te zien, want qua verhouding is het momenteel zo dat 20% van alle Xbox One pre-orders voor de versie zonder Kinect is.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.