4gamers.be

Killer Instinct Classic 2 opgedoken voor Xbox One

Door Jay, 25-07-2014 13:57, bron: grb

Via de website van de Zuid-Koreaanse ratinginstantie is Killer Instinct Classic 2 voor Xbox One naar buiten gekomen. Meer info dan dat op zich is er niet, maar op basis van eerdere berichten en de gang van zaken in het verleden is het niet zo moeilijk om te voorspellen hoe Killer Instinct Classic 2 waarschijnlijk zal verschijnen op de nieuwe console van Microsoft.

In november vorig jaar kwam er een reboot van Killer Instinct ter ondersteuning van de lancering van de Xbox One. Er was een gratis versie van de game beschikbaar, met alle modi en een roterend personage, maar in ruil voor wat centjes kon je met alle acht personages van seizoen 1 aan de slag. Extra accessoires en kostuums, samen met Killer Instinct Classic, zaten dan weer bij de Ultra Edition. Aangezien het plan is om dit jaar het tweede seizoen van Killer Instinct te lanceren, lijkt het logisch dat Killer Instinct Classic 2 deel zal uitmaken van de Ultra Edition van het tweede seizoen.

Killer Instinct screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.