4gamers.be

Microsoft heeft interesse in headset die ogen volgt

Door Jay, 25-07-2014 16:32, bron: eurogamer

Microsoft heeft een speciaal programma waarmee ze veelbelovende beginnende technologische ondernemingen steunen. Het programma was aanvankelijk enkel bedoeld voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, maar nu is ook het Japanse bedrijf FOVE Inc. in het programma opgenomen.

FOVE Inc. houdt zich bezig met de ontwikkeling van FOVE, een headset die de bewegingen van je ogen volgt. FOVE Inc. wil de technologie in eerste instantie gebruiken voor medische toepassingen. Mensen met een beperking zouden via het gebruik van de ogen en FOVE bijvoorbeeld makkelijker een computer kunnen bedienen. Bij Microsoft lijken ze het gebruik van FOVE in combinatie met games en de Xbox One dan weer te zien zitten. Hoe dit allemaal uiteindelijk zal uitdraaien, valt nog af te wachten natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.