4gamers.be

Chinese overheid valt binnen bij Microsoft

Door Jay, 29-07-2014 12:31, bron: reuters

In China is de overheid binnengevallen in vier kantoren van Microsoft. Het zou gaan om kantoren in Peking, Shanghai, Guangzhou en Chengdu. Een reden voor de raids is niet bekend, maar vermoed wordt dat het iets te maken heeft met Windows 8, dat volgens de Chinese overheid niet veilig is. Eerder dit jaar verbood de Chinese overheid zijn diensten het besturingssysteem nog langer te gebruiken omdat het te kwetsbaar zou zijn voor aanvallen en zo tot spionage zou kunnen leiden. In een reactie heeft Microsoft laten weten dat het bereid is mee te werken en graag antwoord op vragen van de Chinese overheid.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.