4gamers.be

Prijskaartje en launch details voor Xbox One in China bekend

Door Jay, 30-07-2014 16:08, bron: news

Microsoft heeft meer concrete details vrijgegeven over de lancering van de Xbox One in China. De console verschijnt er op 23 september met een prijskaartje van omgerekend 599 dollar oftewel ongeveer 450 euro. Dat is op zich redelijk prijzig, aangezien het om het basismodel zonder Kinect gaat. Het is echter wel goedkoper dan wat de Chinese pers aanvankelijk dacht, want eerst werd gemeld dat de console wel eens 600 euro zou kunnen kosten. De Chinese Xbox One komt met de games Powerstar Gold en Neverwinter Online reeds geïnstalleerd en er is ook een Xbox Live Gold-abonnement voorzien dat geldt tot maart 2015.

Naast de standaardversie is er ook een speciale, gelimiteerde Day One Edition. Die kost omgerekend ongeveer 525 euro en bevat Kinect, een speciale Day One controller en twee extra games, zijnde Kinect Sports Rivals en Forza Motorsport 5.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.