4gamers.be

Sony vindt EA Access niet waardevol genoeg

Door Jay, 30-07-2014 17:03, bron: gameinformer

Sony heeft gereageerd op de aankondiging van EA Access, de abonnementsdienst die EA heeft aangekondigd voor de Xbox One. PS4-spelers vallen dus uit de boot, maar dat is volgens Sony niet erg.

Sony heeft naar eigen zeggen EA Access geëvalueerd en men is tot de conclusie gekomen dat de service niet de waarde met zich meebrengt die PlayStation-klanten verwachten. Volgens Sony toont het succes van PlayStation Plus namelijk aan dat PlayStation gamers en meer gevarieerd aanbod willen op meerdere platformen en dat voor een lage prijs. Voor PlayStation gamers lijkt het volgens Sony dan ook geen goed aanbod om nog eens 5 dollar extra te betalen per maand voor een aanbod dat uitsluitend uit EA-titels bestaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.