4gamers.be

Killer Instinct krijgt in september retail release

Door Jay, 01-08-2014 11:06

Microsoft heeft aangekondigd dat er een retail release komt van Killer Instinct en dat in de vorm van het Killer Instinct: Combo Breaker Pack. Deze editie heeft een prijskaartje van 20 dollar en bevat de acht vechters van het eerste seizoen van Killer Instinct, aangevuld met een code voor TJ Combo, een extra vechter die in het tweede seizoen zou opduiken. Ter vergelijking: d ehuidige digitale versie kost ook 20 dollar en de gratis versie, die je één roterend personage geeft, vraagt 5 dollar per extra personage. De retail versie staat gepland voor 23 september, maar het is nog niet duidelijk of dat ook voor ons het geval zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.