4gamers.be

Opnieuw aanwijzingen voor zombie DLC voor GTA V

Door Jay, 01-08-2014 14:48

Naarmate de code van GTA V en diens updates verder onderzocht wordt lijken er steeds meer en meer aanwijzingen te komen voor zombie DLC voor de game. Een Youtuber genaamd Chr0m3xMoDz zou nu in de code een selectiescherm voor DLC hebben gevonden, waarbij een van de drie opties verwijst naar "Dead". Wanneer deze optie geselecteerd wordt, gaat de game op zoek naar "SPZOMBIES", hetgeen volgens sommigen dus het bewijs bij uitstek is dat Rockstar voor GTA V eenzelfde behandeling voorziet als Red Dead Redemption, dat ook singleplayer zombie DLC kreeg.

Voorlopig heeft Rockstar hieromtrent natuurlijk nog niets bevestigd, dus tot dan is het handig om voorzichtig te blijven en nog niet te hard van stapel te lopen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.