4gamers.be

Dead Island-film zou nog steeds in steigers staan

Door papfles, 04-08-2014 10:16

Toen de allereerste trailer van Dead Island werd onthuld, sloeg deze in als een bom. De slowmotion beelden waren een regelrechte hit en de franchise is ondertussen ook al ettelijke miljoenen keren over de toonbank gegaan. Er zijn spinoffs en andere avonturen geweest binnen het universum en Dead Island 2 staat ook klaar om uit te komen in 2015. Toch werd er reeds vanaf het begin ook gesproken over een mogelijke film.

Reeds in 2011 werd er over gesproken en aan gewerkt, maar dat project bloedde uiteindelijk dood. Deep Silver, de eigenaar, heeft nu echter een nieuwe deal gesloten, deze keer met Occupant, om toch een film te maken rond de franchise. De opnames zouden begin 2015 moeten starten, al is men nog op zoek naar een regisseur. Het ziet er dus naar uit dat Deep Silver de franchise op heel wat manieren aan de man wil brengen.

Dead Island 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.