4gamers.be

Snowboards in Battlefield 4: Final Stand?

Door Jay, 06-08-2014 12:20

Over de Final Stand DLC voor Battlefield 4 is nog niet veel geweten, maar nu is het gerucht (opnieuw) opgedoken dat de nieuwe content onder meer snowboards met zich zou meebrengen. Het gerucht dook enkele maanden geleden eigenlijk al op via Reddit en is nu weer opgepikt, onder meer door Youtuber Westie. Die meldt dat de Reddit-bron van destijds dezelfde bron was die eerder ook al zaken correct wist te melden omtrent Battlefield 4. Uiteindelijk bleek dat de bron in kwestie een Q&A-tester was en dus op zich een goed ingelichte bron is. De kans dat er inderdaad snowboards van de partij zullen zijn is dus zeker niet ondenkbaar, maar de tijd zal het moeten uitwijzen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.