4gamers.be

Activision-Blizzard doet het nog beter dan verwacht

Door Jay, 06-08-2014 15:24

Ook bij Activision-Blizzard hebben ze hun cijfers van het afgelopen kwartaal bekendgemaakt en die zijn redelijk goed te noemen. Over concrete winsten werd niet meteen gesproken, maar de inkomsten zijn alleszins niet mis en zelfs beter dan verwacht.

Activision-Blizzard haalde 970 miljoen dollar binnen, wat 60 miljoen dollar meer is dan aanvankelijk verwacht werd. De verwachte inkomsten voor het gehele jaar zijn dan ook opgetrokken naar 4,24 miljard dollar, wat 20 miljoen meer is dan de eerdere projectie van 4,22 miljard dollar.

Concrete info over waar het geld precies vandaan kwam, werd niet gegeven, maar het is wel duidelijk dat de digtale verkoop bij Activision-Blizzard erg sterk is en dat vooral Hearthstone een belangrijke bijdrage heeft geleverd. World of Warcraft verloor in de drie maanden van het afgelopen kwartaal wel 800.000 subscribers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.