4gamers.be

UK krijgt Mjolnir Edition van Halo: The Master Chief Collection

Door Jay, 06-08-2014 16:08, bron: game

In het verenigd Koninkrijk worden fans getrakteerd op een extra speciale editie van Halo: The Master Chief Collection. Het gaat om de Mjolnir Edition, die naast de gewone inhoud van de Master Chief Collection ook nog een mapboek bevat, evenals de Grunt Funeral DLC en een steelbook. Het pronkstuk van deze editie is evenwel de Master Chief figurine van ongeveer 30,5 cm.

De Mjolnir Edition is voorlopig enkel aangekondigd voor het Verenigd Koninkrijk, waar de editie voor ongeveer 215 euro te koop is via de retailer GAME, al lijkt de voorraad inmiddels wel al uitgeput. Er is ook nog een andere limited edition verkrijgbaar die hetzelfde bevat als de Mjolnir Edition, met uitzondering van de figurine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.