4gamers.be

Executive producer Mass Effect verlaat Bioware

Door papfles, 08-08-2014 00:14

Ondanks de kritiek op het einde van Mass Effect 3 was de franchise wel een enorme hit voor Bioware en werd de franchise voor het overige ook bijzonder goed gesmaakt. Het is geweten dat de studio ook werkt aan een vierde telg, maar dat zal voortaan toch zonder Casey Hudson gebeuren. Hij was executive producer voor de franchise en was ook eigenlijk al een vaste waarde binnen het bedrijf en de community. Hij heeft nu beslist om "op de resetknop" te duwen en de deur achter zich toe te trekken. Geen aanduiding van wat hij nu gaat doen, maar hij is wel bijzonder trots op wat het team wist te verwezenlijken.

Mass Effect 3 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.