4gamers.be

Assassin's Creed IV: Black Flag krijgt ook roman en art book

Door papfles, 04-06-2013 11:03

Dat games tegenwoordig behoorlijk mooie graphics op het scherm kunnen toveren en dat er ook geregeld games bij zijn die een prachtige geschiedenis met zich meezeulen, is algemeen bekend. Die zaken vormen dan ook een mooie achtergrond voor bijkomend materiaal, naast het spel zelf.

Bij Assassin's Creed IV: Black Flag zal je je niet enkel in het spel kunnen verdiepen, maar kan je ook een roman kopen vanaf 7 november. Het vertelt het verhaal van Edward Kenway en diens furoretocht tot één van de bekendste piraten ooit. Ook The Art of Assassin's Creed zal rond de release van Assassin's Creed IV verschijnen, met name op 28 oktober. Specifieke details of voorbeelden van de covers zijn nog niet vrijgegeven.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.