4gamers.be

Drie screenshots vrijgegeven van No Man's Sky

Door papfles, 10-12-2013 00:04

Hello Games heeft al jaar en dag een speciaal plekje binnen de redactie van 4Gamers. Op Gamescom zijn deze vrolijke Britten een vaste afspraak, ondanks het feit dat het eigenlijk een piepkleine studio is. Elke keer opnieuw trekken we even naar de mannen van Joe Danger en keuvelen we wat over hun games en hun toekomstplannen. Deze keer kwam men echter met iets nieuws op de proppen, met name No Man's Sky. Het spel, gemaakt door 4 personen, laat je toe om overal naartoe te reizen, waar je maar wil in het universum, en op ontdekkingstocht te gaan. Je zal kunnen vliegen, schieten, vechten, ontdekken en creëren in een oneindig uitgebreid universum. Het spel zou naar next-gen consoles komen, maar specifieke details zijn er op dat vlak nog niet. Naast de onthullingstrailer zijn er nu drie screenshots om alles wat van naderbij te bekijken.

No Man's Sky screenshot

No Man's Sky screenshot

No Man's Sky screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.