4gamers.be

Nieuwe Hitman laat eerste stukje artwork zien

Door Jay, 28-05-2014 14:59

IO Interactive heeft een kleine update gegeven omtrent de nieuwe Hitman-game waar aan gewerkt wordt. Zo liet men weten dat het spel niet aanwezig zal zijn op E3, omdat men nu nog geen waardevolle middelen wil verspillen om iets te tonen wanneer het eigenlijk nog niet af is. Er wordt echter wel goed vooruitgang geboekt, blijkbaar, bij het ontwerpen van nieuwe, exotische en open locaties voor de game. Ter illustratie daarvan gaf men een eerste stukje artwork vrij.

Het artwork toont een locatie in Centraal-Europa en het gebouw dat we zien zouden we volledig kunnen verkennen, zowel langs de binnen- als buitenkant. Ter illustratie van de grootte ervan: dit gebouw zou in zijn geheel groter zijn dan eenders welke locatie in Hitman: Absolution, al wordt er niet meteen bijgezegd wat er precies begrepen wordt onder "locatie".

Verder liet IO Interactive weten dat ze in de loop van het jaar nog met enkele updates zullen komen, maar dat ze de game pas zullen onthullen wanneer ze het gevoel hebben dat de tijd rijp is. Wel werd nog gezegd dat er nieuwe content zit aan te komen voor Hitman Go en dat Square Enix Montréal binnenkort ook naar buiten komt met een tweede mobiele Hitman-game.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.