4gamers.be

Microsoft geeft Xbox One-controller en -headset camouflagetintje

Door papfles, 16-07-2014 11:59

Binnenkort ligt er een camouflage-editie van de Xbox One controller en headset in de winkelrekken. Dit kondigde Major Nelson aan via Xbox Wire. Buiten een likje verf en een metalen D-pad op de controller is de werking van de apparaten identiek gelijk aan die van de originele. Al claimt Microsoft wel dat de ‘Armed Force Controller’ meer precisie en comfort biedt. De controller en het headset zijn elk apart wereldwijd verkrijgbaar vanaf begin oktober. De controller draagt een prijskaartje van $64.99 en het headset gaat voor $89.99 over de toonbank. Het is niet de eerste keer dat Microsoft hun controller in een nieuw jasje steekt. Eerder deden ze het ook al naar aanleiding van de release van Titanfall.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.