4gamers.be

Witte Xbox One duikt op in Frankrijk

Door papfles, 04-08-2014 09:02

Kleurtjes zijn, naast een prijsdaling en bundels, een handige manier om de verkoop van een console te verbeteren. Sony is al bezig met andere kleurtjes voor de PlayStation 4 en ook Microsoft lijkt wit te willen inzetten als stimulans voor de Xbox One. Deze kleur was tot op heden voorbehouden voor werknemers, maar het ziet er naar uit dat we ook in Europa van deze kleur zullen kunnen genieten. Op een Franse website is immers een bundel opgedoken van Sunset Overdrive en een witte Xbox One. Het zou daarbij om een exclusieve deal gaan, maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet naar andere landen kan komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.