4gamers.be

[Games van 2014] Thief

Door Jay, 18-12-2013 14:47

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Thief in het nieuws 

5 maart 2013
Next-gen Thief aangekondigd

2 april 2013
Onthullingstrailer

16 augustus 2013
Releasedatum onthuld

25 september 2013
Benelux Edition

10 december 2013
Companion App

Thief screenshot

 Over Thief 

Een dief wacht op zijn ideale moment, op dat ene secondje van onoplettendheid en slaat dan genadeloos toe. Als er andere kapers op de kust zijn, wacht hij af, blijft hij in het duister wachten en leert hij bij. Garrett is de meesterdief uit (lang) vervlogen pc-tijden, maar hij wil de puntjes op de i zetten. 

In maart 2013 besloot hij zich kenbaar te maken en liet hij daarbij het steampunk-wereldje een beetje achter zich. Zijn principes blijven ongewijzigd, met name dat doden geen noodzaak is, maar uiteraard zal er regelmatig wat blijven plakken aan zijn handen en uiteraard aan zijn trouwe boog. 

Eidos wilde ook wat modernere spelelementen wegplukken en toevoegen, in ware Garret-stijl, maar het geroezemoes van het grote publiek heeft ervoor gezorgd dat ze ook wel wat elementen terug hebben laten vallen, zoals XP en QTE’s, wat onze meesterdief wat wendbaarder en sneller moet maken in mogelijke confrontaties. Op 28 februari mag hij laten zien of zijn oude knoken nog altijd goed genoeg zijn om schatten te roven.

Thief screenshot

 Volg Thief 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Thief verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.