4gamers.be

[Games van 2014] The Witcher 3: Wild Hunt

Door papfles, 21-12-2013 00:05

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 The Witcher 3: Wild Hunt in het nieuws 

5 februari 2013
The Witcher 3: Wild Hunt aangekondigd

6 februari 2013
The Witcher 3 einde van trilogie, niet van franchise

25 april 2013
Geen multiplayer voor The Witcher 3

10 juni 2013
The Witcher 3: Wild Hunt laat eerste gameplay zien

17 juni 2013
Geen laadtijden en 36 eindes voor The Witcher 3

24 september 2013
PREVIEW | The Witcher 3: Wild Hunt

12 oktober 2013
The Witcher krijgt comicreeks in maart 2014

 

26 oktober 2013
Amazon plakt datum op The Witcher 3: Wild Hunt

8 december 2013
The Witcher 3 imponeert met nieuwe beelden

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

 Over The Witcher 3: Wild Hunt 

CD Projekt is zowat de lieveling van de pc-ontwikkelaars tegenwoordig. The Witcher en The Witcher II: Assassins of Kings legde de lat voor RPG’s behoorlijk hoog, zowel qua vrijheid als qua verhaallijn. Toen men op 5 februari 2013 dan ook The Witcher 3: Wild Hunt aankondigde, kirden vele gamers van plezier.

Het derde avontuur van Geralt wordt wel zijn laatste, al heeft men wel meteen een groots avontuur gepland. Een open wereld die moet wedijveren met Skyrim, meer dan 50 uur spelplezier en maar liefst 36 eindes, het klinkt als muziek in de oren van tal van RPG-liefhebbers. Gooi daar nog prachtige graphics en de belofte om geen DRM toe te voegen bovenop en het kan bijna niet meer stuk.

Wat dacht je nog van “geen multiplayer” om zo de volledige aandacht op de singleplayer te kunnen leggen? Onze eigen preview van het spel was al bijzonder lovend, al is het nog wel even wachten. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven, maar Amazon lijkt te weten dat we pas in Q3 van 2014 met het spel aan de slag zullen kunnen. Om de populariteit nog wat de hoogte in te jagen, nog een leuk nieuwtje: Tywin Lannister (of toch de acteur) uit Game of Thrones zal ook in The Witcher 3 te horen zijn. De gameplaybeelden van VGX deden in elk geval weer veel gamers watertanden.

The Witcher 3: Wild Hunt screenshot

 Volg The Witcher 3: Wild Hunt 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.