4gamers.be

[Games van 2014] Wolfenstein: The New Order

Door papfles, 27-12-2013 11:00

Een zondvloed aan games staat momenteel al gepland voor 2014 en het is soms moeilijk om alles te kunnen blijven volgen. Wij bereiden je al voor op 2014 door elke dag een mogelijke topper even uit te lichten, zodat je de basisinformatie verkrijgt, wat beeldmateriaal kan bekijken en een korte samenvatting van wat er tot op heden geweten is. Zo ben je op korte tijd een wandelende bibliotheek van gamekennis en als je dat wil behouden, hebben we voor jullie onderaan elk artikel nog een makkelijke manier om op de hoogte te blijven.

 Wolfenstein: The New Order in het nieuws 

5 maart 2013
Wolfenstein: The New Order aangekondigd

7 mei 2013
Eerste screenshots Wolfenstein: The New Order

8 mei 2013
Geen multiplayer voor Wolfenstein: The New Order

2 augustus 2013
Wolfenstein: The New Order uitgesteld naar 2014

14 september 2013
HANDS-ON | Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order screenshot

 Over Wolfenstein: The New Order 

B.J. Blazkowicz heeft niet meteen het gelukkigste leventje. Ongeacht wat hij doet om stokken in de wielen te steken van de nazi’s, telkens weer lijken ze terug te komen en deze keer hebben ze de Tweede Wereldoorlog zelfs gewonnen. Robotten helpen nu om de bevolking onder de knoet te houden, dus tijd om in te grijpen.

Wolfenstein: The New Order werd op 7 mei onthuld, van de hand van MachineGames. Verwacht echter geen multiplayer, want TNO mikt volledig op een singleplayer, een zeldzaamheid tegenwoordig. Nazi’s zijn in elk geval alomtegenwoordig, zelfs op de maan. Door weer gebruik te maken van bovennatuurlijke zaken moet de game zich op een ander vlak ook onderscheiden van de FPS-concurrentie. Men heeft echter wel de confrontatie vermeden door pas in 2014 uit te komen, al mogen de Wii U-eigenaars blijven treuren.

Wolfenstein: The New Order screenshot

 Volg Wolfenstein: The New Order 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Wolfenstein: The New Order verschijnt. Zo mis je niets!


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.