4gamers.be

Watch Dogs ontvangt nieuwe trailer, collector's editions onthuld

Door Jay, 29-04-2013 18:00

Gisteren gelekt en vandaag officieel onthuld: de speciale edities van Watch Dogs. De aankondiging komt verder met een nieuwe trailer, waar eerder vandaag ook al naar gehint werd, en de aankondiging van de releasedatum.

Watch Dogs zal op 21 november 2013 officieel in de winkelrekken komen te liggen voor pc, PS3, Xbox 360 en Wii U, terwijl ook de PS4 bij de launch op Watch Dogs kan rekenen. Daarnaast staat de game ook gepland voor de "andere consoles van de nieuwe generatie", waarmee vermoedelijk de nieuwe Xbox bedoeld wordt. Ook nu weer trakteert Ubisoft ons op verschillende speciale edities om uit te kiezen.

Dedsec Edition

Fysieke content


* Een 23cm hoge Aiden Pearce Figurine
* Steelbook
* DedSec Collector box
* Watch_Dogs Artbook: artwork en illustraties die de game hebben geïnspireerd
* Originele soundtrack van de game
* Watch_Dogs kaart van Chicago
* Set van 4 verzamelkaarten: ontdek de iconische Watch_Dogs personages via Augmented Reality
* Set van 3 exclusieve badges
 
Digitale content (3 missies, bijna 60 minuten extra gameplay)

Palace Pack: De politie heeft een inval gepland op het luxueuze paleis van een internetgoeroe. Zijn indrukwekkende databanken bevatten persoonlijke data van duizenden mensen...waaronder Aiden Pearce. Breek binnen, wis de harde schijven en ontsnap voor de inval begint.

Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Investigation bonus laat spelers toe om meer onderzoeksmogelijkheden vrij te spelen in het netwerk aan databanken; ATM hack boost doet het bedrag stijgen bij het hacken van bankrekeningen.

Signature Shot: Een biometrisch wapen is Chicago binnengesmokkeld voor een kapitein van de Black Viceroys bende. Het wapen werkt enkel bij de eerste persoon die het geweer in handen krijgt. Breek de vestiging binnen, steel het pakket en wees de eerste die het wapen in handen houdt.

Beloningen na voltooiing van de ULC missie: Black Viceroys gang colours outfit en Biometric assault rifle.

Breakthrough Pack: Er is een geheime vergadering gaande. De Chicago Club doet machtsonderhandelingen met CEO’s van grote bedrijven. De club heeft scramblers ingehuurd om bewakingsapparaten te blokkeren. Race door de stad om de scramblers te vinden en schakel ze uit. Bemachtig alle namen van degenen die de meeting bijwonen en upload hun foto’s voor de rest van de wereld.

Beloning na voltooiing van de ULC missie: dankzij Vehicle expert perk krijgen spelers gratis voertuigen van hun underground car contact en krijgen ze kortingen op exclusieve wagens.

Vigilante Edition

Fysieke content


* Vigilante Collector box
* Iconische pet van Aiden Pearce
* Masker van Aiden Pearce
* Originele soundtrack van de game

Digitale content (1 singleplayer missie)

Palace Pack: zie Dedsec Edition.

Uplay Exclusive Edition

Fysieke content


* Exclusief Steelbook

Digitale content (3 missies, bijna 60 minuten extra gameplay)


Palace Pack: zie Dedsec Edition.

Signature Shot: zie Dedsec Edition.

Breakthrough Pack: zie Dedsec Edition.

Special Edition

Retailversie + digitale content (1 singleplayer missie)


Breakthrough Pack: zie Dedsec Edition.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.