4gamers.be

Verzin namen voor executies in Ryse: Son of Rome

Door Jay, 10-09-2013 00:07

Crytek vraagt gamers om namen te verzinnen voor vijf specifieke executies die kunnen worden uitgevoerd in Ryse: Son of Rome. De eerste twee executies zijn hieronder al te zien, terwijl de andere drie in de loop van de komende dagen nog verschijnen. Suggesties moeten via Twitter naar GameStop gestuurd worden en de uiteindelijke winnaars, wiens naam dus effectief gebruikt zal worden, krijgen dan een exemplaar van spel, aangevuld met een t-shirt en gesigneerde poster. Helaas voor de Europese fans geldt de wedstrijd enkel voor mensen die in de VS wonen, maar laat gerust hier in de comments weten welke namen jullie in gedachten hebben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.