4gamers.be

Beleef een Evolve-match vanuit meerdere standpunten

Door papfles, 24-04-2014 14:41

Het unieke aan Evolve is dat je zowel 1 van de 4 hunters kan zijn of zelf kan kiezen om in de huid van het monster te kruipen. Die is veel sterker, maar tegelijkertijd ook nog niet sterk genoeg om even vier mensen aan te pakken. De voortdurende twijfel om de confrontatie aan te gaan of om nog sterker te worden zit dan ook steeds in een Evolve-wedstrijdje vervat en dat gevoel probeert men nu ook via trailers tot leven te wekken. Zo kan je in de onderstaande trailer het standpunt van het monster zien, maar in de trailer daaronder zie je alle standpunten achter elkaar, zodat je beter kan inschatten wat elke rol net doet en hoe samenwerking van belang is. Wie nog meer wil weten, kan altijd onze Evolve-preview lezen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.