4gamers.be

Xbox One krijgt in juni ondersteuning voor externe HDD en meer

Door Jay, 21-05-2014 17:30

Microsoft heeft uit de doeken gedaan wat we mogen verwachten van de Xbox One-update die in juni zal verschijnen. Een van de belangrijkste nieuwigheden is de ondersteuning voor extrene HDD's, al zijn er wel enkele voorwaarden. Zo moet de externe HDD USB 3.0 ondersteunen en 256GB of meer opslagruimte bevatten. Van zulke HDD's kan je er dan twee aan de Xbox One-console koppelen.

Andere nieuwigheden zijn de mogelijkheid om automatisch in te loggen bij het opstarten van de console en de optie om je echte naam weer te geven voor bepaalde vrienden. Verder zijn er nog wat nieuwigheden voor SmartGlass en OneGuide, al is dat soms afhankelijk van het land waar je je bevindt.

Wanneer de nieuwe update precies verschijnt, is niet bekend, maar het zou aan het begin van volgende maand zijn. De kans is groot dat het rond 9 juni zal zijn, wat ook de dag is dat Microsoft de Xbox One zonder Kinect lanceert. Op die dag wordt de paywall van Xbox Live Gold ook voor een groot deel gesloopt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.