4gamers.be

Knappe live-action trailer voor GTA: Madrid

Door Jay, 05-07-2014 10:56

Afgelopen week stond onderstaande trailer uitvoerig in de schijnwerpers en ook wij willen hem jullie niet onthouden. Het is een live-action trailer voor Grand Theft Auto: Madrid, wat een live-action remake is van een van de eerste GTA V-trailers. De trailer werd gemaakt door het Spaanse filmbedrijf Zapruder Pictures, dat een verrassend accuraat en knap resultaat aflevert.

De trailer is eigenlijk vooral bedoeld om de aandacht te trekken voor een fan film die het bedrijf wil maken, genaamd Red Dead Redemption: Seth's Gold. Via Indiegogo is men daarvoor op zoek naar 12.500 euro, maar voorlopig staat de teller op nog geen 1000 euro. Of er voldoende centjes worden opgehaald via Indiegogo is dus nog maar de vraag, maar misschien dat de inkomsten via Youtube ook al een hele hulp zijn. Indien men genoeg geld bij elkaar krijgt, wil men de film opnemen in de Almería's West Studios, waar ook The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West gefilmd werden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.